Contacte

Si esteu interessats a contactar amb TRIBUTIURIS, podeu fer-ho enviant un correu electrònic a les direccions següents:

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

info@tributiuris.com *

Accediu a aquesta bústia indicant el vostre nom, cognoms i col·legi professional al qual pertanyeu, per a formular consultes concretes sobre el modus operandi d'aquesta plataforma i/o sol·licitar algun aclariment relacionat amb el contingut dels contractes de serveis de TRIBUTIURIS publicats a la pestanya CONTRACTE d'aquest web.

CONCERTAR CITA PRESENCIAL

citapresencial@tributiuris.com *

Accediu a aquesta bústia si esteu interessats a concertar cita per rebre una demostració del funcionament de la plataforma al seu despatx professional.

* Política de Privacitat. Avís legal.

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable de les seves Dades: d´acord amb allò establert pel RGPD informem a l´usuari que les seves dades seran tractades per IMMALEX ASSESSORS JURÍDICS SLP- NIF: B-66590324. Dir. postal: Rambla del Poblenou, nº 46 1-1 08005 Barcelona. Telèfon: (34) 932240034. Finalitat del tractament: recollir les dades de caràcter personal que s´obtinguin mitjançant els formularis de contacte disponibles a la web del Despatx per atendre les consultes rebudes per correu electrònic. Duració del tractament: les dades proporcionades es conservaran durant el temps necessari fins complir amb la finalitat per la qual s´han recollit i que consisteix en respondre a les consultes plantejades. Legitimació per al tractament: la base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment de l´usuari quan contacta amb la nostra web. Comunicació de Dades: Les dades no es cediran a tercers a excepció d´obligació legal. Drets dels usuaris: Vostè té dret a obtindre confirmació de si IMMALEX ASSESSORS JURIDICS SLP, està tractant les seves dades personals així com a accedir a les mateixes, rectificar dades inexactes o demanar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries, així com limitar i oposar-se al seu tractament i dret a la seva portabilitat mitjançant carta postal certificada, incloent copia del seu DNI o altre document equivalent, dirigida a IMMALEX ASSESSORS JURÍDICS SLP, Rambla del Poblenou, nº 46, 1-1 (08005) Barcelona o bé escrivint a protecciondedatos@immalex.net. També tindrà dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment. La retirada del seu consentiment no afectarà a la licitud del tractament efectuat amb anterioritat. Té dret a presentar una reclamació davant l´autoritat de control si considera que es poden haver vulnerat els seus drets en allò relatiu a la protecció de les seves dades personals.